Muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler
Seferihisar’ın sevilen simalarından Hakan Varol’un kızı Bengü ile sağlık teşkilatının tanınmış simalarından Ali Riza Yıldız’ın oğlu Uğur düzenlenen muhteşem bir düğün ile dünya evine girdi.
Sağlık ve iş dünyasının katıldığı düğüne ilgi bir hayli yoğundu. Seferihisar’ın tanınmış ve sevilen simalarından Sibel Varol ve Hakan Varol çiftinin güzel kızı Bengü ile yine Seferihisar‘ın tanınmış ve sevilen ailelerinden Nurhan ve Ali Rıza Yıldız çiftinin yakışıklı oğlu Uğur Yıldız ile muhteşem bir düğün ile dünya evine girdi.
Katılımın oldukça yoğun olduğu düğün töreninde genç çifti aile dostları ve akrabaları bu mutlu günde yalnız bırakmadı. Böylesine mutlu gecede gönüllerince eğlenme fırsatı bulan çiftin heyecanları görülmeye değerdi. Evlatlarının mürüvvetini gören Sibel ve Hakan Varol ile Nurhan ve Ali rıza Yıldız aileleri kendilerini yalnız bırakmayan aile dostlarına teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.
Çalınan oyun havaları ile genç çift arkadaş, dost ve akrabaları gecenin sonuna kadar gönüllerince eğlendi.Bizde Seferihisar.com ailesi olarak, yeni bir yaşama yelken açan genç çifti tebrik eder, sağlıklı ve mutlu nice yıllar temenni ederiz.
Düğünümüze gelen herkeze binlerce teşekkür ediyorum, kızım ve damadıma ömür boyu mutluluklar diliyorum allah kem gözlerden korusun. Kızımı telli duvaklı çıkarmanın mutluluğunu yaşıyorum bir anne babanın en büyük mutluluğu budur allah oğlumum da mürüvetini göstermeyi nasip etsin inşallah darısı tüm bekarların başına
Yiğenime ve gelinime önür boyu mutluluklar dilerim diyarbakırdan seferihisara sevgiler
Çok güzel bir düğün oldu Torunuma ve damadıma mutluluklar diliyorum
Düğünümüze gelen herkese teşekkür ediyorum, kızıma ve oğluma da ömür boyu mutluluklar diler yeni haberede yayın hayatında başarılar diliyorum
Sevgili ablama ve enişteme ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Ömür boyu mutluluklar diler bacanağıma aileye hoş geldin diyorum
Allah mesut etsin sevgili torunumu ve gelinimi.
sevgili oğlum ve gelinime ömür boyu mutluluklar, torunlarımı görmeyi nasip etsin ALLAHIM.
bir yastıkta kocayın sevgili yiğenlerim.
aranızda olamadığım için çok üzgünüm, ömür boyu mutluluklar diliyorum.
yiğenimin düğününe gelipbizi şereflendiren herkese gönül dolusu tşkrler, darısı tüm yiğenlerimin,kardeşlerimin ve bekar olup murad isteyen herkesin başına.
diyarbakır ve siirttende seferihisar yeni habere binlerce selamlar.
abimin düğününde felekten bir gece çaldık, darısı herkesin ve benimde başıma.
bu mutlu günümüzde bizi yanlız bırakmayan dost akraba arkadaşlara selam ve saygılar
abimin düğününe şeref veren ve mazereti olup katılmayan tüm dost ve akrabalara kucak dolusu sevgiler ve saygılar, SEFERİHİSAR yeni haber ailesine çok çok selamlar.
düğünümüze onurlandıran herkese sevgi ve saygılarımı sunuyor ayrıyeten seferihisar yeni haberede tşkr ediyor yayın hayatlarında başarılar diliyorum.
tüm dost arkadaş akrabalara il ve ilçe dışından düğünümüze teşrif eden telefonla arayıp mutluluğumuzu paylaşan herkese binlerce tşkrlr
Darısı tüm bekarların başına.