24 Ocak 2025, Cuma Yeni Haber
Haber Girişi : 21.01.2022

O Ses Türkiye finalinde bir İzmirli

İzmirli Devrim Seyrek O Ses Türkiye finalinde

Devrim Seyrek O Ses Türkiye finalinde! Seferihisar’da da sahnelere çıkmıştı

Seferihisar’da sahnelere çıkan Devrim Seyrek O Ses Türkiye finalinde

Güzelbahçe Belediyesi’nde Gençlik Koordinatörü olan Devrim Seyrek Türkiye’nin ilgiyle takip edilen yarışma programı O Ses Türkiye’de finale kaldı.  Daha önce Seferihisar’da yaşayan ve sahnelere çıkan Devrim Seyrek CHP Güzelbahçe Gençlik Kolları başkanlığı görevini de yürütüyor.

Bu akşam yayınlanacak olan finalde Devrim Seyrek ‘Yalnızım Ben, Geberiyorum ve Olur ya’ şarkılarıyla izleyicilerin karşısına çıkacak.

Juri üyelerinden Beyazıt Öztürk’ün ekibinde yer alan Devrim Seyrek çeyrek ve yarı finalde gösterdiği başarılı performansla diğer yarışmacıları elemeyi başarıp finale yükseldi.  Devrim Seyrek’in performansından büyük gurur duyduğunu belirten Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce: " "Devrim, inandı ve başardı. Güzelbahçe için İzmir için büyük bir guru oldu. İnanıyorum ki şampiyon olarak rakipleri arasından sıyrılıp çıkacak. Biz ona güveniyor ve inanıyoruz. Onun yanındayız tüm Güzelbahçe ve İzmir’de onun yanında ve SMS’leriyle destekleyeceğine inanıyorum. İzmir’in evladı Devrim’i yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum. Yolun açık olsun Devrim”  dedi.

O Ses Türkiye finali ise bu akşam TV 8 ekranlarından saat: 20:00’da yayınlanacak.

Yorum