05 Eylül 2025, Cuma Yeni Haber
Haber Girişi : 4.09.2025

Seferihisar’da mutlu gün: Azat Aktaş nişanlandı

Seferihisar’ın Tepecik Mahallesi Muhtarı ve iş insanı Azat Aktaş, Çisil Bıdık ile evliliğe ilk adımı attı

Seferihisar’ın Tepecik Mahallesi Muhtarı ve iş insanı Azat Aktaş, Çisil Bıdık ile evliliğe ilk adımı attı. Bu akşam kız evinde gerçekleştirilen nişan töreninde, Azat Aktaş’ın berberlik dönemlerinde ustası olan ve aynı zamanda manevi büyüğü kabul ettiği Mehmet Çalış çiftin kurdelesini kesti.

Aileleri ve misafirlerin katıldığı törende mutluluk hakimdi. Çiftin düğünlerinin ise 2026 yaz aylarında yapılacağı öğrenildi.

Azat Aktaş, nişan töreni öncesinde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Herkese iyi günler dilerim. Bugün akşam kız evinde isteme merasimi ile birlikte nişan yüzüklerimiz takılacak nasipse. Kız evinde olduğundan davet edemediğim siz değerli sevenlerim ve sevdiklerime sevgilerimi sunuyorum. Nasipse 2026 yaz aylarında yapmayı düşündüğümüz düğünümüzde tüm sevenlerimizi ve sevdiklerimizi rahatça ağırlayacağımız bir ortam ayarlayıp o günü sizlerle taçlandırmak istiyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin. Darısı bekarlarımızın başına, evlenmiş ve evlenecek olanlara ise geçim ve kolaylık dilerim.”

Seferihisar’da mutlu gün: Azat Aktaş nişanlandı
Seferihisar’da mutlu gün: Azat Aktaş nişanlandı
Seferihisar’da mutlu gün: Azat Aktaş nişanlandı
Yorum