17 Aralık 2024, Salı Yeni Haber
Haber Girişi : 12.12.2024

Kaybolan mülteci için su altı araması

Seferihisar açıklarında mülteci botundan düşerek kaybolan 5 kişiden 4'ünün cansız bedenine ulaşıldı. Kalan 1 kişiyi de arama çalışmaları sürüyor.

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, 6 Aralık'ta saat 22.53'te bir lastik botun su alarak batma tehlikesi geçirdiği ihbarını aldı. Lastik bottaki 25 kişi kurtarıldı. 5 kişinin ise kayıp olduğu öğrenildi. 5 kişiden 4'ünün cansız bedenine yapılan çalışmalar sonucunda ulaşıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Jandarma ve Deniz Polisi'nin katıldığı çalışmada su altı ve su üstü aramaların yapıldığı öğrenildi. İzmir'den gelen dalgıç polislerin de destek verdiği geniş ekip son kayıp kişiyi bulmak için Altınköy'de çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Yorum
  • Sınır namustur... 4 gün önce
    Benim Türkiyeli kardeşlerimin elinden işini alan terörist mı ne halt olduğu belli olmayan birini aramak için devlet boşuna masraf yapıyor. Sınır namustur.